Waarom MENOGO?

Wat anderen zeggen

Waarom zou ik kiezen voor MENOGO?

  Ik had een gespannen en nerveus gevoel. Ik voelde me emotioneel en angstig. Ik had last van hartkloppingen. Ik was totaal uit mijn evenwicht en zat heel slecht in mijn vel. Ik had last van een droge, pijnlijke vagina. Bij MENOGO kreeg ik informatie over bio-identieke hormonen. Dat heeft me verder geholpen.

  Roos G.

  Ik heb veel klachten, toch ervaar ik de menopauze niet als negatief. Ik weet dat ik naar een ‘hoger level’ ga. Ik voel dat ik wijzer en zekerder word. Bij MENOGO kan ik steeds terecht met mijn twijfels, door MENOGO voel ik me krachtiger en psychisch stabieler en meer in balans.

  Caroline V.

  Ik krijg een behandeling voor een hormoongevoelige borstkanker. Daardoor ben ik van de ene dag op de andere in de menopauze gekomen. Ik ben soms enorm moe en heb veel last van spier- en gewrichtspijn. De relaxatiesessies, gesprekken en massages bij MENOGO helpen mij door de moeilijke periodes.

  Marleen M.

  Ik herkende mezelf niet meer. Ik voelde me zo ongelukkig. Door de overgang staat mijn wereld op zijn kop. Ik moet vaak vergaderingen leiden. Dat ging altijd als vanzelf, maar nu valt het me zwaar: ik heb veel vapeurs en hoofdpijn en kan me moeilijk concentreren. Bij MENOGO kan ik ventileren. Ik eet nu ook anders, ben heel wat kilo’s kwijt en voel me al veel beter.

  Cathy A.

Menopauze, klaar voor vernieuwing en groei?