Inspiratie

  • door: Griet Moerman
  • 30 Oktober, 2020
  • Categorie: Blog
Hoe MENOGO jou verder kan helpen?

Wie is menopauzeconsulente Griet Moerman en wat kan ze betekenen voor jou? In deze eerste video legt ze het jou heel graag uit. Sterker in het leven staan, jezelf kunnen zijn en gewoonweg genieten. Ontdek hoe jij dat vanaf nu ook kan beginnen doen.

MENOGO (Griet Moerman) begeleidt vrouwen die vragen of problemen hebben in verband met de menopauze en alles wat daarbij komt kijken.

  • Jongere vrouwen die zich goed willen voorbereiden en waarbij we dus preventief werken.
  • Vrouwen in de overgang die specifieke klachten hebben.
  • Oudere vrouwen die aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, metaboolsyndroom, osteoporose willen voorkomen, hun leefstijl willen aanpassen en bewuster en intenser gaan leven.
Dus alle vrouwen kunnen bij mij terecht of ze nu 40 of 70 zijn.

"Ik bekijk elke vrouw als een individu want iedereen is uniek. De begeleiding is dan ook steeds op maat. Ik streef ernaar om holistisch te werken, lichaam en geest moeten in evenwicht zijn. We zoeken naar een balans waardoor de vrouw sterker in het leven staat.

Persoonlijk contact tussen mij als therapeut en de cliënt staat voorop. Naast het gesprek ontvang ik heel veel informatie door te observeren en kleuren in te zetten. Mijn wens is dat alle vrouwen zichzelf mogen zijn. Zich niet beperkt voelen door de fysieke, emotionele en mentale veranderingen en aanpassingen in het leven. Omdat een vrouw minstens een derde van haar leven in de menopauze verkeert, is het heel belangrijk dat ze deze periode zo gezond en gelukkig mogelijk beleeft.

Kies je ervoor om het heft in eigen handen te nemen, toekomstgericht te kijken en je autonomie te bewaren tot op hoge leeftijd? Maak een afspraak, kies voor een consult. Of beter nog, ga voor een traject want menopauze is vernieuwing en groei.

Neem daarvoor je tijd en geniet."