Balans

Zinvol en duurzaam
De menopauze is hét moment om de balans op te maken, je hebt immers nog zeker een derde van je leven voor de boeg. Deze periode wil je natuurlijk graag zinvol en duurzaam invullen.

We gaan na: wat zijn je energie-rovers? Wat zijn je energie-gevers? Wat wil je behouden in je manier van leven? Wat wil je toevoegen? Wat wil je loslaten?
Hoe krijg je weer grip? Waar wil je op focussen? Hoe word je minder geleefd?

Komaf maken met issues uit het verleden is nu aan de orde. Wat zit er je nog dwars? Hoe kan je dit omvormen? Het is tijd om je hoofd vrij te maken. Ik help je de pijnpunten op te sporen en aan te pakken, op een positieve, ontwikkelingsgerichte manier.

Via gesprek en oefeningen maak je contact met jezelf en kom je tot inzichten. Je leert je ‘rugzak’ te legen. Het wordt duidelijker wat je niet (meer) wil; je leert nieuwe doelen te formuleren en stappen te zetten. Naar een nieuw evenwicht. Terug in balans.

Je kan óf een menopauzeconsult, óf een voedingsconsult, óf een relaxatiesessie óf een balanssessie boeken. Maar ik raad je aan te gaan voor een traject : een pad dat we samen afleggen en waarbij je een en/en verhaal krijgt: én menopauzeconsulten, én voedingsconsulten, én relaxatiesessies én balanssessies.

De overgang gaat namelijk over groeien, ontwikkelen, veranderen naar een betere en gelukkigere versie van jezelf en dit vraagt tijd en de inspanning. Ik geef je handige tools waarmee je aan de slag kunt. Vanop de zijlijn ben ik jouw supporter en stuur ik je bij waar nodig.

Als het nodig blijkt, verwijs ik je door naar een specialist.

MENOGO maakt je fitter in je hoofd
én in je lijf.